תוצאות FNA- אני לחוצה.....

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

03/09/2019 | 20:59 | מאת: אביבית

אשמח אם תוכל להסביר לי את התוצאות של הניקור: בניקור קשר באיסמוס התקבל קולאיד דליל וקבוצות של תאים פוליקולרים בסידור סולידי, עם גרעינים מוגדלים, אובלים, אטיפים, ועם שינויים דגנרטיבים. נראה גם גרעינון מדומה. כמו כן מאקרופאגים רבים מאוד עם פיגמנט. קיים חשד לגידול עם ניוון ציסטי ודימום ישן. תודה רבה!

שלום רב, אין מה להיות בלחץ אבל יש לשקול המשך טיפול בגוש. יש להגיע לבדיקה כולל מישוש הגוש וכן ל US איכותי של הצוואר. ניתן לתאם במרפאתינו בא.ר.ם. (037645464) ולהמשיך בירור משם. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)