ניקור בבלוטת המגן ולא בקשרית עצמה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

14/08/2019 | 22:30 | מאת: ליל

ד"ר שלום... יש לי קשרית בגודל 1.5 ס"מ בבלוטת המגן.. עברתי ניקור בבלוטת המגן ולא בקשרית עצמה... שואלת את עצמי רבות.. מדוע לא עשו את הניקור בקשרית עצמה? האם ישנה טעות? אודה לך על תשובתך המהירה

שלום רב, כמובן שאין לי דרך לדעת מה ניקור. ניתן לתאם US נוסף במרפאתינו באסותא אצל מומחים המובילים תחום זה בארץ- ובמידה והממצא נראה מחייב ביופסיה- לבצעה שם (03-7645464). בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)