תוצאות בדיקה צוואר כולל בלוטה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

18/06/2019 | 11:02 | מאת: אביטל

מבקשת לדעת חוות דעת לגבי תוצאות בדיקות אונה ימנית- הודגמה קישרית איזואקוטית הטרוגנית בגודל 7*12 מתאימנ acr tirads3 אונה שמלית- קשרית סולידית היפואקואית בגודל 7*5 עם הסתיידות בתוכה בלתי הומוגני

שלום רב, גושים בתירואיד שכיחים ביותר ורובם שפיר. עדיין מומלצת ביופסיה לפחות של הנגע הגדול יותר. ממליץ לבצע במרפאתינו באסותא א.ר.ם.- שם יבוצע ע"י מיטב הרופאים והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)