תשובת סיטי לא ברורה לי

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

16/06/2019 | 11:35 | מאת: לחץ

קיבלתי תשובה של סיטי וכתוב בה מרקם לא סדיר לש בלוטת התירויד , לקורלציה עם US מה זה אומר ?

שלום רב, לא אומר הרבה. יש לבצע US כדי להיות רגועים אך איני חושב שיש מה לדאוג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)