תוצאת בדיקת fna תחת us

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

11/06/2019 | 18:36 | מאת: פרח

שלום רב, בת 35 עברתי בדיקת fna בלות התריס מימין , ואילו התוצאות : Bethesda ll-benign Hyperplastic / adenomatoid nodule/ colloid nodule Follicular cells numerous groups Colloid abundant Macrophages few pigmented. THP 1 אודה לכם מאוד על הפענוח אני מאוד מוטרדת ולחוצה , תודה

שלום רב, נשמע תקין. יש לחזור לאנדוקרינולוג מטפל. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

25/06/2019 | 15:07 | מאת: פרח

שלום רב , ראשית תודה על המענה בהמשך לשאלתי הקודמת מצרפת סיכום לתשובת בדיקת ה fna לבלוטת התריס: מה עליי לעשות מה תוצאת הבדיקה אומרת האם אני צריכה להמשיך בירור ? שוב תודה

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)