כאבים בגרון ובצד שמאל, פענוח אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

15/05/2019 | 21:32 | מאת: שירי

שלום רב, לפני למעלה מ 20 שנה טופלתי ביוד בגלל יתר פעילות לאחר מכן נכנסתי לתת עד לפני קצת פחות משנה טופלתי באלטרוקסין/יוטירוקס לאחר. רגשה לא טובה ובדיקות נכנסתי ליתר פעילות החלפתי לסנטרואיד והורידו לי מינון ..עדיין ביתר פעילות מורידים מינון לאט לאט, בגלל כאבים שלא חולפים בגרון בצד שמאל כבר כמעט 3 חודשים עשיתי אולורסאונד וזה מה שיצא, מאד מודאגת אשמח לפענוח אינדוקרינולוג יש בעוד כמה חודשים

15/05/2019 | 22:10 | מאת: שירי

לא הצלחתי לצרף קובץ, העתקתי את התשובות : בלוטת מגן, אונה ימנית: מוגדלת 20 ממ קוטר AP מרקם לא אחיד הפרוסקולרית בהפעלת צבע דופלר, ללא קשר מוגדר. אונה שמאלית: מוגדלת 20 ממ קוטר AP מרקם לא אחיד הפרוסקולרית בהפעלת צבע דופלר, ללא קשר מוגדר - רגישות בלחיצה. איסטמוס, לא מעובה ללא לימפאדנופטיה צווארית חשודה בלוטות רק תת לסתיות תקינות בלוטת פרוטיס תקינות אני פשוט סובלת מכאב שלא מרפה כל הזמן כבר תקופה ארוכה, בצד שמאל גם לכיוון האוזן והלסת ובגרון בחלק התחתון, תודה רבה רבה

שלום רב, לא ניתן לראות את ה US ובכל מקרה ממליץ להגיע לאיזון לאנדורינולוג. בינתיים יש לפנות לרופא משפחה שיתחיל באיזון. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

17/05/2019 | 12:58 | מאת: שירי

היי תודה רבה, פירטתי את התשובות של האולטרסאונד בלשונית נפרדת

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)