תכונות של ליפומה......

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

05/05/2019 | 16:43 | מאת: לין

שלום האם ליפומה גם יכולה להיות לא נראת לעיין מבחינה אסטטית?(כמו בלוטת לימפה פנימית) או שהיא חייבת לבלוט מחוץ לעור?

שלום רב, יכולה גם להיות פנימית. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא- http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)