ביפסיה והזמן עם התשובות

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

29/04/2019 | 11:29 | מאת: אנונימחת

שלום רב , האם כשנשלחץ ביופסיה והתשובה חלילה גידול סרטני התשובןת יגיעו יותר מהר? או בערך תמיד הזמן הוא אותו זמן? שאלה נוספת במידה ואני ארצה שאתה תבדוק ותמשש את הגןש שיש לע אני אוכל לבקש אותך ספציפית?

שלום רב. אין קשר לזמן התשובה. ניתן לתאם אליי תור במרפאתינו בארם 037645464 בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא- http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)