פתולוגיה לאחר ניתוח בלוטת תריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

17/04/2019 | 16:04 | מאת: Ls

שלום רב עברתי ניתוח לכריתת חצי אונה עקב פפילרי קרצינומה. בפתולוגיה כתוב פוליקולר וראינט פפילרי שלא פרץ את כלי הדם ואת התאירואיד. מה זה אומר? האם צריך לעבור כריתת אונה שניה ? אין הרבה ידע לגבי הפוליקולר וראינט. אשמח לתשובה תודה רבה .

שלום רב, ההחלטה נלקחת על סמן גורמים רבים כגון גדול הגידול, גיל ומין החולה ועוד. ממליץ לפנות לרופא המנתח. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)