אחרי ניתוח לכריתת אונה שמאלית

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

04/04/2019 | 21:31 | מאת: לבנה

ערב טוב, 6 שבועות אחרי ניתוח כריתת אונה שמאלית. במשך 4 שבועות היתה נפיחות באזור הניתוח, שירדה משמעותית ובשבוע-שבועיים האחרונים חזרה, עם קושי להרים את הראש ותחושת מתיחה וכאב. האם נשמע תקין?

שלום רב, ייתכן ותקין. יש להגיע לבדיקת המנתח. לעיתים זו רקמת צלקת פנימית שגורמת להתקשות ותפיחות כזו. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)