תשובות לניקור מגוש במעבר צווארי תחתון FNA

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

11/03/2019 | 12:54 | מאת: ממ

שלום אשמח לעזרה בפענוח ניקור גוש 3.5 סמ במשטח קטעי אפיתל פוליקולרי חלקם במבנים מרביתם בנויים מתאים איפיים תאים רב גרעינים. מיקרוגים וקלואיד בגרעינים רבים נראים GROOVS ובחלקם נראים intranucler cytoplasmic inclusions / betsda 6 האם זה אומר שהגוש התפשט? תודה מראש

שלום רב, חשוב לדעת מהיכן בוצע הניקור. אם מבלוטת לימפה- יש חשיבות עליונה ל Uד איכותי טרום ניתוחי ותכנון נכון של הניתוח. כנ"ל חשוב האם הגוש פורץ את קופסית הבלוטה או לא. מציע להגיע ליעוץ והכוונה במרפאתי בא.ר.ם. אסותא רמת החי"ל (03-7645464) וניתן גם לתאם US טרום ניתוחי באותה המרפאה ע"י מיטב הרופאים בתחום זה בארץ. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

12/03/2019 | 09:39 | מאת: ממ

תודה רבה על תגובתך ד"ר חפץ הניקור בוצע מבלוטת לימפה במעבר התחתון .בצוואר תחתון כמו כן בוצע לי ניקור באונה שמאל של בלוטת התריס שיצאה תקינה בתסדה 2 . איך יודעים אם הגוש התפשט למקומות אחרים?

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)