בדיקות דם בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

16/01/2019 | 22:55 | מאת: רועי

בס"ד אימי בת 56 להלן תוצאות בדיקת הדם: TSH 0.83 T4-FREE 19.3 THYROGLOBULIN 84.40 THYROGLOBULIN AB <20 מה אומרות התוצאות? תודה.

שלום רב, קרוב לודאי כלום. יש לגשת עם הבדיקות לאנדוקרינולוג או לביצוע US. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)