ממצאי בדיקה על קולית של הצוואר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

08/01/2019 | 12:47 | מאת: שלומית

השאלה שלי היא, פנויי מנופחות לאחר שעברתי ת. דרכים לא קשה במיוחד רק מה היה המון סטרס, מיד הופיעו כל מיני טסמינים בגופי, אחד מהם נפיחות פנים, גולות בפיקה - בצקתית חיצונית וכך גם מתחת בצקת. עשיתי אונטרסאונד צוואר, נמצא אקוגני עם התנזלויות, גבול סדיר כ_0.6ס"מ.השאלה היא, מה זה אומר?? ומה המסוכנות? האם זה סרטני? בבקשה תשובה לך. שלומית

שלום רב, נשמע משני לתאונה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)