בלוטת תריס תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

22/12/2018 | 19:47 | מאת: נירה

האם יש חשד לממאיר מה תוצאות הבדיקה. צירפתי תוצאות אלוטראסאונד. בעבר עברתי ניקור ויצא תקין ומאז אני במעקב אשמח לדעת מה השתנה

23/12/2018 | 15:30 | מאת: נירה

אלה התוצאות רק תגיד לי אם תקינות : בלוטת התריס לא מוגדלת,זרימת דם לא מוגברת באונה הימנית שתי קישריות דומיננטיות סולידיות , היפואקויות בגודל עד 2 ס"מ TR4/ והקשרית הקטנה יותר 1 ס"מ היפואקואית מאד ועם חדש למיקרוקלציפיקציות בודדות , בעלת גבול חד,מאורכת לרוחב TR5. באונה השמאלית קישרית סולידית היפואקואית בקוטר 0.7 ס"מ לא גדלה . ללא שינוי מהבדיקה הקודמת .

שלום רב, התוצאות מדגימות נודולים בבלוטה. איני יודע מה הבירור שנעשה בעבר אך יש להיות במעקב מסודר כולל ביופסיות במידה ולא בוצעו עדיין. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

שלום רב, מבין שניקור היה תקין. למעקב אנדוקרינולוג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

29/12/2018 | 17:13 | מאת: נירה

מה זה נודולות? ועשיתי ביופסיה לפני שנה .זה צילום לאחר שנה אחרי הביופסיה.

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)