ניתוח בלוטת התריס בשיטה חדש של ד ר חפץ

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

04/12/2018 | 13:48 | מאת: מילה

שלום, האם ניתוח בשיטה חדשה דרך חלל הפה מתאימה גם כש צריך להסיר רק צד אחד?

שלום רב, הגישה מתאימה במיוחד כשצריך רק צד אחד. לא לכל מקרה אלא כל מקרה לגופו. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)