אדנומה מימין ומשמאל בתירואיג

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

29/11/2018 | 22:48 | מאת: סבן אורלי

התגלה אצלי באולטראסאונד אדנומה מצד ימין ומצד שמאל יש לציין שלפני שנה וחצי נחשפתי לחומרימ כימיימ ראדיואקטיביימ נראה לי שזו אחת התגובות והאמ זה יהפוך לסרטני

שלום רב, האבחנה הסופית של אדנומה בתירואיד היא רק לאחר כריתת האונה. על סמך מה האבחנה? אם נכרתה אז הכל הסתיים. אם לא ממליץ להגיע לבדיקה וייעוץ. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

שלום רב, יש לבדוק מה האבחנה המדוייקת. לא קשור לחומרים כימיים אך ייתכן קשר לחשיפה לחומר רדיואקטיבי. בארץ אין חשיפה משמעותית כזו. ממליץ לפנות עם כל החומר לייעוץ. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)