בהמשך לשאלתי האחרונה תשובות של אולטרסואנד מודאגת

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

03/11/2018 | 18:24 | מאת: חן

היי שאלתי כאן בפורום הייתה אחרונה אמרת לי לבצע קולציום +pth וביופסיה בשני הגושים,חייבת לציין שהאולטרסאונד שביצעתי היה לפני כ4 שנים והומלץ על מעכב(נזכרתי בזה כיוון ששמתי לב לבלוטה שזזה שלא ביצעתי מעכב בזמנו)בזמנו הרופא בכלל אמר שאין צורך בכלום והיה אדיש ובגלל שהתעקשתי אמר מעכב.הייתי חייבת לשאול כאן בפורום בחוות דעת נוספת,והתשובה שלך קצת מדאיגה אותי שככה הזנחתי ולא התעקשתי,מה לעשות עכשיו שעברו 4 שנים עם התוצאות הללו? ללכת לאולטרסאונד שוב? מה המלצתך?

שלום רב, אין כל לחץ וקרוב לודאי שזה לא משהו משמעותי או מצריך טיפול. אבל רצוי לבדוק. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

03/11/2018 | 20:33 | מאת: חן

תודה רבה כייף שיש פורומים שאפשר להתייעץ ככה.שבוע טוב

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)