ממצאים בus בלוטת המגן

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

08/10/2018 | 10:22 | מאת: דנה 31

שלום דר, רציץי לדעת האם הממצאים הבאים מדאיגים או נדרשים המשך טיפול ממצאים מus מימין: אונה ימנית מעט מןגדלת מרקמה אחיד פרט לקשרית נוזלית עד1.2 ס"מ עם רקמה רכה בתוכה איסטומוס אינו מעובה באספק שמאלי - קשרית סולידית עד 0.7 ס"מ עם halo מסביב משמאל- אונה שמאלית מעט מוגדלת מרקמה אחיד פרט למס קשריות היפואקוגניות קטנות עד 0.5 ס"מ סיכום- קשריות בשתי אונות ובאיסטמוס

שלום רב, לא נשמע מדאיג אך אנו ממליצים על ביופסיה בעזרת מחט עדינה ובהכוונת US לכל קשרית מעל 1סמ. מומליץ להצע במקום איכותי. ניתן במרפאתינו באסותר שם מבוצע במהירות ע"י רופאים מובילים בתחום והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)