נגישות
נגישות

סרטן תאי קשקש על בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

28/07/2018 | 09:49 | מאת: דודו

לאמי בת 96 גילו squamous cell carcinoma ,הוחלט על הוספיס בית וטיפול ע"י יחידת צבר. אמי מקבלת maשנים רבות euthyrox 100 mcg במשך 6 ימים בשבוע לטיפול בבלוטת התריס. השאלה אם להמשיך בתרופה זו כשיש גידול שמתקדם במהירות רבה?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, אין מניעה להמשיך יוטירוקס. אין קשר לגידול שנמצא. בהצלחה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)