נפיחות בצוואר אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

25/02/2018 | 18:06 | מאת: ל

שלום אני בת 46, עברתי לפני שבועיים שלוש ניתוח פארתרואיד להסרת אדנומה ומאז אני צרודה למרות שקצת ישתפר הקול. אך יש נפיחות בצוואר שנראית כמו בלון. מעל הצלקת ושטפי דם בחזה. האם הנפיחות תרד בהמשך.... יום טוב והרבה בריאות

שלום רב, יכול לקרות אחרי ניתוח. יש להגיע לבדיקת הרופא המנתח בהקדם. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

05/03/2018 | 19:24 | מאת: ל

שלום בסוף שבוע הבא אפגש עם המנתח להתייעצות מקווה שהצרידות והנפיחות בצוואר תשתפר

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)