השפעת התזונה על קישריות

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

05/01/2018 | 06:56 | מאת: אמיר

בכל המידע ברשת לא הצלחתי להבין מה הסיבה להווצרות קשריות בבלוטת התריס ובכלל, והאם יש דרך למנוע אותם. ליקופאן הוא חומר שיכול לעזור בגדילתם ?

שלום רב, הגורמים היחידים המשמעותיים שמשפיעים על הופעת נגעים בבלוטת התירואיד הינם חשיפה לקרינה משמעותית (נוסח צ'רנוביל) ודיאטה חסרת יוד (שלא רלבנטי לארץ). בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)