השלמת תוצאות של אוטרסאונד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

25/12/2017 | 18:21 | מאת: דינה

שלום דוקטור! קודם כל תודה רבה על תשובתך הקודמת.אני פניתי אליך לגבי בני חייל בן 21. רק היום קיבלתי לידיים את התוצאה של אולטרסאונד ושם כתוב: בלוטת מגן בגודל תקין.מרקמה מעט גס.שתי אונות היפרווסקולריות.אין בלוטות לימפה מוגדלות. כמו שכבר ציינתי במאי 2017 נעשו בדיקות דם כולל TSH וזה היה תקין. מהי משמעות התוצאות הללו?בתודה מראש ובברכה, דינה

שלום רב, מבחינתי הבדיקה תקינה. למעקב אנדוקריני. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)