עזרה בתוצאות אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

02/12/2017 | 04:15 | מאת: דנה

שלום קיבלתי תוצאות אולטראסאונד אין בלוטות לימפה מוגדלות בלוטות הרוק תקינות. בצד ימין של בלוטת התריס נראית קישורית איזואקוית בגודל 13*17*12 מ"מ עם גבול סדיר היפואקוי וזרימת דם מעט בולטת בתוך וסביב הקשרית. סוף התוצאות. בנוסף אני מרגישה כאב גרון וקצת שורף בחזה מקריאה באינטרנט נראה שזה שילוב של סרטן הגרון או חלל הפה הייתכן???

שלום רב, אין קשר לסרטן גרון או חלל פה. הממצא בבלוטת המגן שכיח ובמרבית המקרים הינו שפיר. מומלץ לבצע ניקור של הממצא לביופסיה בכל מקרה ואז קרוב לודאי מעקב. ניתן לבצע את הבדיקה במרפאתינו באסותא ע"H רופאים מובילים בתחום והתשובה הפתולוגית הראשונית במקום. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

02/12/2017 | 08:49 | מאת: דנה

אבי היקר תודה על התשובה המהירה...שאלה נוספת : הקישורית התגלתה בעקבות דלקת בגרון שהייתה ללא חום...הקישורית נמצאת בצד ימין ויש לי בצד שמאל כאב תחושת נפיחות ואי נוחות בגרון הרגשה שמשהו תקוע...האם זה גם קשור לקישורית או יכול להיות משהו אחר?

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)