סרטן בלוטת התריס כתוצאה מהקרנות

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

19/11/2017 | 12:59 | מאת: מעיין

האם גידול סרטני בבלוטת התריס בעקבות הקרנה בילדות - נוטה להיות אגרסיבי יותר ופחות מגיב לטיפולים?

שלום רב, לעיתים. לאו דווקא. ובכל מקרה מדובר בגידול שבבסיסו הינו לא אגרסיבי. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)