תוצאות בדיקה אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

01/11/2017 | 17:29 | מאת: מרים

אני בת 43 עשית בדיקה אולטרסאונד של בלוטת התריס ובתשובות רשמו שיש לי : אונה שמאלית בגודל כ - *4.2 3.1 ס"מ, מכילה קשר היפואקואי לא מוגדר בקוטר כ - 2.1 ס"מ עם הסתיידויות בתוכו . מתאים ל TR5 מה זה אומר ? ומה אני צריכה לעשות ?

שלום רב, ה US מדגים גוש בתירואיד. ההסתיידויות הינן מדד מסויים ולפי הממצאים הייתי ממליץ בדיקת US ותחת הכוונת US- בוצוע של ביופסיה עם מחט עדינה. הביופסיה יכולה להתבצע במרפאתינו באסותא תוך ימים ספורים והתשובה הראשונית הינה במקום. הבדיקה מתבצעת ע"י שני רופאי US מהטובים בארץ. עם התשובה (הראשונית) ניתן להגיע אליי לייעוץ. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)