להסביר לי תוצאה דל בדיקת מיפוי לאחר יוד ראדיואקטיבי

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

24/09/2017 | 14:05 | מאת: אוולין

בסיכום הבדיקה כתוב הודגמה קליטת חומר במיטת הבלוטה דו צדדית.ולא הודגמו ריכוזיםאקטופים היכולים להעיד על ממצאים יודופילים בשאר אזורי הגוף שניבדקו.לא הבנתי את המשפט הראשון

שלום רב, נשמעת תוצאה תקינה. תמיד ישנה קליטה במיטת הבלוטה וזה שיגרתי ותקין. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)