בלוטת התריס גוש בצוואר עם כאבים

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

30/08/2017 | 01:12 | מאת: ליאנה

אני בת 70 יש לי גוש בצוואר כבר הרבה זמן. בימים האחרונים הגוש גדל בצורה משמעותית ואתמול היו לי כאבים עזים שהתפתלתי מהם ומאז הכאבים הלכו ופחתו. אציין שבשנת 88 הורידו לי חצי בלוטה. אני חולת COPD ומשתמשת בחמצן 24 שעות. נאמר לי שלא אוכל לעמוד בנתוח. מה עושים? ומה אלו הכאבים העזים. ואיך אפשר להסיר את הבלוטה בדרכים אחרות. ושאלה נוספת - האם לכל מה שקורה בבלוטת המגן יש קשר נפשי. תודה על תשובתכם.

שלום רב, בלוטת המגן בד"כ לא גורמת לכאב. ממליץ לפנות לרופא מטפל ולחפש את מקור הכאב. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

01/09/2017 | 22:31 | מאת: ליאנה

אבקש את התייחסותך לגבי עמידה בניתוח ומה האלטרנטיבה לניתוח. תודה.

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)