FNA בלוטת התריס - שאלה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

10/08/2017 | 21:15 | מאת: אלונה

שלום רב הופניתי לבדיקה הנ"ל עקב ממצא באולטרסאונד. רופא א.א.ג שלח אותי לביצוע במרפאת א.א.ג באיכילוב. כשפניתי לרופאת המשפחה היא טענה שמומלץ לעשות את הבדיקה ע"י רדיולוג. מבולבלת ולא יודע מה לעשות... אשמח לחוות דעתך. בתודה.

שלום רב, אכן ישנם רופאי אאג שמבצעים את הבדיקה באיכות טובה. אישית אני ממליץ על רדיולוגים בכירים לביצועה. שניים כאלו עובדים במרפאתינו א.ר.ם. באסותא (03-7645464)- ד"ר בלנק וד"ר מאירסדורף ומבצעים בדיקות אלו באיכות גבוהה ביותר והתשובה הראשונית במקום. מומלצים ביותר. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

17/08/2017 | 17:53 | מאת: אלונה

תודה רבה!

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)