המשך לשאלתי - מתן חוות דעת בגזזת

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

19/07/2017 | 08:23 | מאת: ספי

בהמשך לשאלתי ( לגבי אמי שעברה טיפול גזזת בקרינה בגיל 10 האם כבודך נותן חוות דעת לתביעת גזזת שניתן לסתור הוועדה שקבעה גידול פוליקורלי שפיר אף שאמי עברה ניתוח לכריתת כל הבלוטה + יוד ( אבילציה )

שלום רב, הייתי ממליץ לקחת את הסליידים הפתולוגיים לחוות דעת פתולוגית ולהוכיח שאכן דובר בגידול ממאיר. איני נותן חוות דעת משפטיות. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)