קשרית הטרוגנית אונה ימנית מוגדלת

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

13/04/2017 | 17:36 | מאת: טלי

שלום דר חפץ תוצאות בדיקת אולטרסאונד:קשרית הטרוגנית בגודל20*30מ"מ עם רושם להסתייידויות זעירות בתוכה. ממתינה כבר שלושה שבועות לניקור עי דר ענת בלאנק באסותא התור לניקור נקבע ל30.04 יש גוש נפיחות בצוואר ואונה ימנית של הבלוטה מוגדלת האם ניתן לזרז את הניקור

שלום רב, ראשית איני יודע מיהו סטודט בשם עידו שעונה בפורום זה ואין לו כל הרשאה לענות. אינו כותב מטעמי. שנית ניתן להגיע לענת בלנק דרך מכבי או ביטוחים פרטיים במרפאתה באסותא (03-7645464). ובכל מקרה גידולי התירואיד אכן אינם אגרסיביים כלל ודחיה של הניקור הינה מעמסה פסיכולוגית יותר מאשר רפואית. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

18/04/2017 | 23:49 | מאת: טלי

שלום ד"ר חפץ הכל התחיל כשהראתי לרופאת המשפחה גוש די גדול בבסיס הצוואר ולאחר מישוש התרשמה שהאונה הימנית של בלוטת התריס מוגדלת והפנתה אותי לאולטראסאונד ושהתקבלו התוצאות:אונה ימנית תפוסה ברובה ע"י קשרית הטרוגנית בגודל כ-30*20מ"מ עם רושם להסתיידויות זעירות בתוכה, הופנתי לניקור,גם בגלל שלא היתה בדיקה קודמת להשוואה. מעוניינת להגיע אליך להתיעצות השאלה היא אם לקבוע פגישה לפני הניקור או שלהגיע כבר עם כל התוצאות של הבדיקות

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)