מיפוי הבלוטה ובדיקת דם

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

12/04/2017 | 11:59 | מאת: חגית

האם אחרי מיפוי הבלוטה בהזרקת יוד, אפשר לעשות בדיקות דם לערכים של t3,t4 ? אני עשיתי מיפוי וביום ה3 אחרי הבדיקה עשיתי בדיקות דם. והערכים של t3,t4 עלו. האם זה בגלל הקירבה למיפוי והיוד עדיין לא יצא מהגוף אחריי פחות מ3 ימים?

שלום רב, לערכי T3-4 קשר למינון התחליף לתירואיד בלבד. יש להיוועץ ברופא מטפל. במידה והטיפול ביוד נעשה תחת טירוגן- אין קשר בין התוצאות לטיפול ביוד. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)