קשרית מאוד גדולה ואני לחוצה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

01/04/2017 | 13:42 | מאת: מרי

שלום לי הגדלה של בלוטת התריס.בעבר היתה לי קשרית קטנה..ובלוטה היתה מאוזנת.עכשיו עשיתיus וראו קשרית בגודל 14 מילימטר היפואקוגנית ואני צריכה לעשות fna אני מאוד לחוצה.האם זה יותר מחשיד שקשרית כל כך גדלה?תודה מראש

שלום רב, במידה והקשרית גדלה מומלץ באמת ניקור שלה לביופסיה. עיין רוב הסיכויים שתהיה שפירה ובכל מקרה הטיפול אם יש צוקך, הינו קל ויעיל. ניתן לבצע את הניקור במרפאתינו באסותא בזמינות מירבית ושתובה ראשונית במקום. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)