FNA תשובה ציטולוגית של בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

19/03/2017 | 15:13 | מאת: תמר

שלום, ביצעתי בדיקת FNA לאחר שנצפה גוש אקוגני בקוטר של כ 3.7 ס"מ באונה השמאלית של בלוטת התריס , קיבלתי תשובה כזו: macrophages and blood consistent with cyst (bethesda category ll) יש לי תור לרופא מומחה לייעוץ רק בעוד שבועיים אשמח לדעת מה אומרת התשובה ,האם זה משהו שמנתחים והאם עלי להקדים את התור המון תודה תמר

שלום רב, הפתולוגיה אינה אבחנתית. ממליץ להגיע ליעוץ ולשקול המשך בירור וטיפול לפי הממצא במישוש וב US. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)