תוצאות בדיקת ניקור בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

18/01/2017 | 09:15 | מאת: לימור

בתוצאות הניקור כתוב שנראה שגשוג של תאים פוליקולרים בקבוצות סולידיות.קבוצות של מיקרופוליפים חלקם גדולות, פוליקולים מופרדים. קשר היפרפלסטי עם שגשוג מיקרופוליקולים. בגלל השגשוג הבולט של הקבוצות המליצו לחזור על הניקור בעוד 3-4 חודש. קבוצה 3-4. הרופא האנדוקרינולוג המליץ על ניתוח. מה דעתך? האם כדאי לעשות ניקור חוזר או שהממצא ודאי? תודה רבה

שלום רב, האנדוקרינולוג בדק אותך ומכיר את הסיפור וזה חשוב. כדי לקבל חוות דעת אמיתית הייתי ממליץ להגיע לביקור במרפאתינו (03-7645464) . בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)