פעילות יתר של פרתיארואיד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

13/01/2017 | 17:40 | מאת: פרתיארואיד

סובל מפעילות יתר של הבלוטה האם מוכרות תופעות לוואי של קפיצות בלב והחסרת פעימה בלב, הרגשה כללית רעה והגוף״משגע אותי ״??? האם מומלץ ניתוח או שיש דרכים אחרות לא פולשניות ???

שלום רב, פעילות יתר של תירואיד גורמת להאצת קצב הלב וכו'. פרתירואיד אחראי על משק הסידן בדם. ניתן לכריתה בגישה זעיר פולשנית- ניתן לבררר במרפאתינו. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)