בלוטת התריס תוצאת ניקור

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

21/12/2016 | 15:46 | מאת: שרה

בת 67. בלוטת מגן מוגדלת במידה ניכרת בבדיקת ניקור אוקטובר ש.ז. (אונה ימנית)דם רב, קולואיד מועט,תאים פוליקולאריים פזורים ובקבוצות. הממצא מעורר חדש לתהליך פיליקולרי IV BETHESDA CLASS מודאגת

שלום רב, הניקור מעלה חשד לגידול פוליקולרי. רובם שפירים אך יש להתקדם הלאה עם הבירור שיכול לכלול כריתת האונה (במידה והגידול מעל גודל מסויים או חשוד לקינית במישוש) או בדיקה גנטית. ממליץ להגיע ליעוץ ושיחה במרפאתינו (מקבלים מכבי וכל ההביטוחים הפרטיים) בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)