AVN בראש ירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

21/03/2012 | 11:21 | מאת: חיים

אני סובל בAVN בראש ירך איזה טיפול תרופתי או אחר ללא ניתוח תודה

AVN משמעו AVASCULAR NECROSIS שם אחר OSTENECROSIS כאבים בירך בין היתר יכולים להיות משחיקה של מפרק הברך או מ AVN , שחיקה של מפרק הירך יכולה להקרין לברך , הסברה העומדת מאחורי זה היא שאחד העצבים המתפצל לשניים ומעצבב את מפרק הירך והברך אחראי לתחושה זו של כאב בברך, אך עם זאת יש צורך לברר האם הכאב הוא לא כאב מוקרן מהגב, בנוסף יש לשלול שאין בעיה במפרק הברך עצמו כגון שחיקה של הברך AVN נמק אסוסקוליר(היעדר אספקת דם) של ראש הירך, יכול לנובע מהמון סיבות בין הסיבות השכיחות • סטרואידים • אלכוהול • טראומה כגון שבר צוואר הירך • מחלות שונות הפוגעות באספקת הדם וכולי הטיפול השמרני- כולל מנוחה( ללא ריקודים), היעדר/הפחתת נשיאת משקל על הרגל(שימוש במקל הליכה או קביים), תרופות נוגדות כאבים בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים