כאבים ברגל בעקבות ניתוח החלפת ברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

19/08/2016 | 16:07 | מאת: אלי

שלום רב, חמתי, בת 68, עברה ניתוח החלפת ברך לפני כחצי שנה. אין לה כל מחלות רקע. מאז היא סובלת מכאבי תופת. היא לוקחת זאלדיאר ורוקוסט להקלת הכאב אך ללא הקלה. 1. נאמר לה כי מדבקות מורפיום (שכן עוזרות לה) פוגעות בכבד במקרה של שימוש יום יומי ולכן אינה משתמשת בהן בדר"כ. האם הדבר נכון? 2. האם במצבה היא יכולה לבקש קנאביס? אם כן, מה הפרוצדורה? 3. האם שתי התרופות שהיא נוטלת הן הכי חזקות במצבה או שיש תרופות יותר חזקות להקלה בכאבים שהיא יכולה לקחת? תודה רבה, אלי

שלום רב על פי מה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה , מומלץ מאוד להתיעץ עם הרופא המנתח שלך - מומלץ ביקורת רופא מנתח מכיוון שלו יש את המידע הרב ביותר על הניתוח שעברתה ועל תהליך ההחלמה הצפוי תרופות ניתנות בהתאם למחלות הרקע והממצאים , שינם סוגים שונים מאוד של מדבקות שהן נגזרות של מורפיום ממה שאני מכיר לא לרוב לא נותנים קנאביס אחרי החלפת מפרק ברך כאמור ישנן תרופות רבות מאוד נגד כאבים חלקן נרקוטיות חלקן לא , חלקן משפיעות על אדם אחד ועל האחר פחות המלצות לתרופות מומלץ לקחת מהרופא המנתח בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים