כאבים באיזור ברך שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

24/10/2013 | 15:17 | מאת: פיני

אני סובל מזה זמן רב מכאבים באיזור ברך שמאל. בבדיקת MRI נמצא מוקד נזק אוסטיאוכונדרלי קטן באספקט המדיאלי של הטרוכליאה - מה המשמעות והאם יש טיפול לבעיה זו

שלום רב אבחנה והמלצות לטיפול נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מקיפה, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות ההדמיה OCD לזיה אוסטאוכונדרלית משמעו סחוס-עצם, הכוונה היא לחלק מהסחוס הניתק עם פיסת עצם ומצוי במקומו ללא תזוזה או בתוך המפרק. קבלת אנמנזה מפורטת בדיקה ועיון בצילומים נחוץ בכדי להחליט- האם הטיפול המומלץ הוא טיפול שמרני- לא ניתוחי ,האם הטיפול הנחוץ הוא טיפול ניתוחי כגון ארטרוסקופיה להוצאת החלק האוסטאוכונדרלי(סחוס עצם) בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים