כאבי תופת מהעכוז השמאלי ולאורך רגל שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

31/07/2013 | 16:52 | מאת: גיא

לפני ימים אחדים התחיל כאב כזה שהביא אותי פעמיים לחדר המיון (לילה אחר לילה) שם שיחררו אותי כשעודני סובל מכאבים שלא מאפשרים לי לעמוד, ואמרו לי שזה יעבור עם לקיחת תרופות נגד כאבים (אסיבל, ואופטלגין בטיפות)וכשהם טוענים שזוהי פריצת דיסק. לי, זה לא נראה הגיוני( אבל אני הדיוט שפועל מהרגשה ולא מידיעה) ההרגשה היתה כמו חסימת עורקים- זה סוג הכאב שהרגשתי. אני בן 56 נראה בן 40 וכמובן מאד פעיל ספורטיבית. שאלתי:מה עוד אפשר לדעת על כך, ואיזה בדיקות כדאי לי לעבור בכדי לעלות על הסיבה, ומה לדעתכם הסיבה. וכמובן תודה רבה על התיחסותכם

שלום רב אבחנה והמלצות לטיפול נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מקיפה, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות ההדמיה אי לכך מומלץ לפנות ליעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים