כאבי ברכים מתמשכים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

24/07/2013 | 12:19 | מאת: אני

שלום רב, בת 39. למעלה מ-10 חודשים סובלת מכאבי ברך וקרסול ימין. הכאבים בברך החלו לאחר תנועה לא נכונה שעשיתי בחדר כושר. עשיתי סונור שהראה בזמנו התעבות של 0.5 ס"מ במדור הפנימי של הברך. קיבלתי 2 סבבים של ארקוקסיה ולא עזר. המשכתי לסבול מכאבים, התחלתי פיזייותרפיה. עשיתי מלא טיפולים. לא עזר. הלכתי למומחה ברכיים שאמר שאולי יש התרככות של הסחוס וזה לא משהו רציני וזה יעבור. כמובן שלא עבר והכאבים המשיכו ואף התגברו עד כדי אי יכולת לעמוד רצוף יותר מחמש או עשר דקות ולא יכולה ללכת יותר ממספר דקות. המשכתי בפזיותרפיה, שיאצו, דיקור סיני , טיפולים אלטרנטיבים שונים וכלום לא עוזר. יש טיפה הקלה אך זה ממש לא זה. עשו לי מ.ר.י, הבדיקה יצאה תקינה לחלוטין מלבד כמות מים מזערית בברך. האורטופד אומר שהתנעותיות של הברך בסדר ורק צריך טיפה לחזק את השרירים. מהכאבים גם בקרסול, עשיתי לפני כחודש וקצת זריקת קורטיזון. גם זה מעט עזר, אך לא ממש. מה אתה מציע לי לעשות? אני כבר די אובדת עצות? אולי כירופרקט יכול לעזור או שאין קשר ? אני כבר ממש לא יודעת מה עוד לעשות כדי לשפר את מצבי. ניסיתי כמעט הכל.... תודה על התייחסותך ,

שלום רב אבחנה והמלצות לטיפול נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית מקיפה, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות ההדמיה באם ישנם כאבים יש צורך להגיע קודם לאבחנה ואז לקבוע דרך טיפול בברכה ד"ר בנימין בנדר

08/08/2013 | 22:07 | מאת: גלי

היי גם אני סובלת מכאבים ברכיים וקרסוליים אמנם הפרש גילאים גדול בינינו אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת באיזה חלק של הקרסול כואב לך? בקידמי? באחורי? מסביב? גם לך כואב כשאת עושה "פלקס" בחלק הקידמי של הקרסול? שבת שלום, גלי

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים