בעיות ברכיים מעל 3 שנים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

10/08/2018 | 08:48 | מאת: שרה

תמיד סבלתי מכאבי ברכיים (אני רצה הרבה, בקיץ בעיקר) ולאחרונה הכאבים החריפו, הכאבים הם: 1.הגבלת תנועה של הרגל מעל ל90 מעלות 2.במידה ואני מנסה לעלות את הרגל נהיים לי כאבים חריפים מאוד בברך, רעידות וקפיצות שלא ניתנות לשליטה 3. רגישות חזרה מסביב לברך 4. כאבים עזים בעת עלייה במדרגות+כשיש עומס על הברך 5. חוסר שיווי משקל 6. הרגשה של תזוזה בברך בזמן קיפול הברך ותזוזה נוספת ביישור הברך בחזרה 7. קליקים בכל תזוזה שהיא לא ״טבעית״ לברך, כלומר בקיפול, הטייה לצדדים, ישיבה מזרחית וכו׳ 8. הרגשה של נוקשות בברכיים בזמן הליכה חשוב לציין שעד לא מזמן הכאבים היו מופיעים רק במאמץ ועכשיו קיימים כאבים גם במנוחה, כמו כן יש לי הרגשה של ״זרמים״ בברכיים, וקושי בהליכה, הכאבים מופיעים לאחרונה גם בברכיים וגם בשוק האחורית ולפעמים משדרת גם לכפות הרגליים על מה הסימפטומים האלה יכולים להעיד? חשוב לציין שמעולם לא עברתי בדיקה/ טיפול רפואי, חיילת

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה – מומלץ יעוץ אורטופדי חכול להיות כאב מוקרן מהגב, מוקרן מהירך או בעיות בברכיים עצמן , כל זאת ניתן להעריך על פי היסטוריה רפואית, בדיקה ועיון בהדמיה באם יהיה צורך בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים