פענוח MRI ברך לאחר חבלה סיבובית

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

09/05/2018 | 11:40 | מאת: חני

בני, בן ה16.5 משחק כדורגל, בזמן האימון הוא נחת לא נכון על הרגל ואז שמע צליל "קנאק" . נשלחנו ל MRI להלן הסיכום: קונטוזיה גרמית בפלטו טיביאלי לטרלי ובקונדיל הפמורלי פנימי, קרע חלקי ברצועת ה- ACL, אין עדות לפגיעה סחוסית. מה הכוונה? האם יש צורך בניתוח או פיזיותרפיה מספיקה (ראוי לציין שהוא החל טיפולי פיזיותרפיה)

שלום רב פיענוח בדיקות הדמיה נעשה בהתאם לממצאים פיזיקליים ולאחר קבלת היסטוריה רפואית פגיעה ב ACL שהיא רצועה צולבת קידמית לרוב מטופלת שמרנית בחיזוק שרירים כטיפול ראשוני בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים