כאבים בברך צילום רנטגן ואולטרסאונד

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

21/02/2018 | 18:00 | מאת: נעמה

היי, אני בת 27 כאבים בברך מזה כחודשיים, הייתי מתאמנת כרגע במנוחה. באולטרסאונד כתוב בבורסה סופראפטלרית- הודגם עודף נוזל בכמות בינונית וברנטגן- היצרות קלה של רווח תוך פרקי בחלקו המדיאלי אשמח לדעת מה זה אומר, ואם יש מה לעשות בינתיים עד שיגיע התור לרופא תודה!

שלום רב אבחנות באורטופדיה נעשית לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות הדמיה דלקת בבורסה על פטלרית - יש צורך באבחון האם זה מקור הכאב טיפולים דלקת/לבורסיטיס יכולים לנוע בין תרופות, זריקות, רפואה משילמה,, פיזיותרפיה זריקות לדלקות יכולות להיות אורטוקין ו PRP שמטרתן לשפעל תהליכי ריפוי, ניתן לקרוא עוד על הזריקות באת תחת טיפולים משמרים www.DrBender.co.il בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים