תחושת רדימות ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

04/02/2018 | 22:28 | מאת: אבי

היי דוקטור לפני מספר ימים עשיתי אימון ריצה משולב עם סקוואטים יום למחרת הרגשתי את הברך בצד שמאל רדומה מעט. כבר עברו מספר ימים והברך עדיין מרגישה רדומה, יש לציין שהברך חזקה ואני לא מרגיש חולשה ברגל . כמו כן יש לי כאבי צוואר וגב עליון ברמה בינונית, האם הרדימות בברך יכולה להיות מעצב שנפגע / מהצוואר... מה יכולה להיות הסיבה ? תודה מראש

שלום רב תרדמת ברגל וגם בברף יכולה לנבוע מכאב מוקרן מהגב, כאב בברך אף יכול להיות מוקרן מהירך , או יכול להיות והסיבות הם בברך עצמן (תרדמת עקצוצים לרוב נובע מעצב ולא מהברך ) בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים