כאבים במפסעות

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

18/03/2013 | 14:59 | מאת: חי

בן 65,מזה 4 חודשים סובל מכאבים ב 2 המפסעות המתגברים בזמן ישיבה ולפעמים חוסר תחושה בכף רגל ימין. עשיתי MRI עמוד שדרה תחתון ללא ממצא מיוחד מלבד:" בלט דיסק דיפוזי L3-4 הנוגע בשורש הנוירלי של L3 " האם זה מסביר את הכאבים בישיבה? אין בקע במפסעות נשללה גם בעייה אורולוגית כרגע בברור נוירולוגי האם יש איזו בדיקה שקשורה לאגן שכדאי לעשות ?

שלום רב כאבים בירך יכולים לנבוע מסיבות רבות מאוד, החל מכאב מוקרן מהגב, גירוי דלקתי בסטרוקטורות של הירך כגון טרוכנטריק בורסיטיס, שינויים שחיקתיים של מפרק הירך ועוד סיבות רבות מאוד מכיוון שכאבים סביב מפרק הירך יכולים להיות גם כאבים מוקרנים מהגב, ומכיוון שכאבים סביב מפרק הירך יכולים לנבוע מסיבות רבות, יש צורך בבדיקה פיסיקלית מקיפה, קבלת היסטוריה רפואית מקיפה ועיון בבדיקות ההדמיה בכדי לתכנן המשך בירור/טיפול בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים