כבדות ברגל שמאל וברך כואבת

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

05/01/2018 | 14:53 | מאת: אור

היי מזה כחודש וחצי אני מרגישה כבדות ברגל שמאל כאילו משהו מפריע במיוחד בברך לרגל לתפקד כמו שצריך. הרגל פתאום בהליכה ננעלת ואני אף מרגישה את הכבדות בישיבה. ביצעתי בדיקה של נוירוילוג כולל mri מתני ולא מצא בעייה כלשהי אך התחושה לא פוסקת ואף מתגברת. אשמח ליעוץ

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה – מומלץ יעוץ אורטופדי לרוב כבדות של הרגליים מקומה בבעיה בגב או בעצבים , העצבים היוצאים מהגב הם כמו חוטי חשמל אשר נכנסים לשרירים ואחראים על תפעולם , הפרעה בתפקוד העצבים תכרום לכבדות של הרגל. כאבי גב לא חייבים לבוא בתור כאבי גב הם יכולים להיות בתור כאב מוקרן -רדיקולופטיה כמו שזה מכונה, ואז ישנם כאבים רק רק ברגל אך מוגדרים באופן כללי ככאבי גב, כאבי גב יכולים ליצור כבדות של הרגליים , התכוצויות שרירים ואף קושי רב בתפקוד השרירים והרגל בדיקת EMG נעשית לשלול או לאושש פגיעה עצבית פריפרית או פגיעה עצבית ממקור גבי בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים