כאבים בברך ימין פינוח צילום

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

26/02/2017 | 18:02 | מאת: איטה

שלום רב, אני סובלת מכאבים בברכים לפעמים חזקים יותר ולפעמים פחות. לפני כחצי שנה עשיתי צילום וזו התוצאה לאחר פינוח. שינוים אוסטיוארטויים ב - 3 חלקים ) קונלדרי ,אינטרקונדלרי ופטלרי( עם הצרות במרווחים התוך פרקיים במדור המדיאלי דו צדדי. הרופא המליץ לי לעשות התעמלות במים ואכן אני מתמידה כ-5 חודשים. היתה קצת הטבה ועכשיו החלו כאבים חזקים בברך ימין. אודה לך אם תסביר לי בעברית קלה מהי התוצאה ומה ניתן לעשות. תודה איטה

שלום רב שינויים אוסטאוארטריטיים- ארטריטיים או ניווניים משמעם שינויים שחיתקיים , ניתן להתעדכן על שחיקה של ירך באתר www.DrBender.co.il בבלוג ובשאלות ותשובות אם מדובר בשחיקת מפרק הברך(אוסטאוארטריטיס), אזי שחיקת מפרק הברך הינה מחלה אשר משפיעה על חייהם ועל איכות חייהם של אנשים רבים ברחבי העולם בדיקות הדמיה(צילומי ברכיים בעמידה) עוזרות לאושש את האבחנה בנוסף לקבלת היסטוריה רפואית מפורטת ובדיקה פיסיקלית הכוונה לאוסטאוארטירטיס שחיקה של מפרק הברך, ישנם מספר דרגות אם מדובר בשחיקת מפרק הברך(אוסטאוארטריטיס), אזי שחיקת מפרק הברך הינה מחלה אשר משפיעה על חייהם ועל איכות חייהם של אנשים רבים ברחבי העולם בדיקות הדמיה(צילומי ברכיים בעמידה) עוזרות לאושש את האבחנה בנוסף לקבלת היסטוריה רפואית מפורטת ובדיקה פיסיקלית ניתן להתעדכן במאמר על שחיקה של הברך ובטיפולים בקישורים הבאים www.facebook.com/drbenderbenjamin http://www.drbender.co.il/articles http://www.drbender.co.il/faq בברכה ד"ר בנימין בנדר

25/03/2017 | 05:52 | מאת: איטה

שלום רב, אני סובלת מכאבים חזקים בברכיים עד כדי כך שאיני יכולה ללכת.בהליכה אני מתנדנדת מצד לצד מכאבים. מצב שפוגע באיכות החיים שלי ושל המשפחה. עשיתי צילום ואלה התוצאות. אוסטאופניה שינויים AO עם הצרות רווח מפרקי דו צדדי. הרופא נתן לי כדורי אותאפן אך לאחר מספר כדורים קיבלתי כאבי בטן וצרבות חזקים ולכן הפסקתי לקחת אותם. הוא המליץ לי לקחת זריקת קורטיזון. אני עושה התעמלות במים כ 2-3 פעמים בשבוע. מכיון שאני נוסעת עוד 3 שבועות ל-3 שבועות אני מתלבטת אם לעשות זריקת קורטיזון או זריקות כרבולת תרנגולת. מה דעתך ? מחכה לתשובה ASAP. תודה איטה.

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים