תאונת עבודת ופענוח MRI

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

22/12/2016 | 00:54 | מאת: איליה

שלום רב, לצערי עברתי תאונת עבודה, נפלתי ונחבלתי ברגל שמאל. כתוצאה מכך, נוצר קריש דם ואי יכולת לכופף וליישר את הרגל.הכאב הולך ונעלם, בו זמנית היכולת לכופף את הרגל משתפרת עם הזמן ובעזרת פיוזתרפיה. אשמח בעזרה בפענוח תוצאות MRI: מודגמת קונטוזיה לשדית בהיקף הקונדיל הפמורלי הלטרלי, באספקט האחורי והקדמי של המשטח הטיביאלי הלטרלי ובאספקט הקדמי של המשטח הטיביאלי המדיאלי. מודגם עיבוי ניכר ואותות חריגים של רצועת הLCP- במרכז הרצועה עד אזור אחיזתה הפמורלי, ממצא העשוי להחשיד לקרע חלקי כרוני. ללא עדות להיפרדות הרצועה מאחיזותיה הגרמיות. שאר הרצועות וגיד הפופליטאוס מודגמים שמורים. מודגם אות חריג הוריזונטלי מינימאלי בהיקף הקרן האחורית של המניסקוס המדיאלי אשר אינו מערב את המשטחים הפירקיים כך שאינו מוגדר כקרע. המניסקוס הלטרלי מודגם תקין. המנגנון המיישר מודגם תקין. סחוס הפיקה שמור. הודגם נוזל תוך פירקי בכמות מתונה, ללא עדות ליצירת ציסטה פופליטיאלית. תודה רבה,

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה צילומים והדמיה תמיד יש לשפוט ביחס לההיסטוריה הרפואית ובדיקה פיסיקלית ככל הנראה אצלך מדובר בשינויים אחר חבלתיים וקרע כרוני בגיד בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים