חום מזה תקופה ווירוס רודף וירוס

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

22/09/2011 | 08:14 | מאת: רוני

הבן שלי בן 7 חודשים וחצי, אחרי שבוע הסתגלות ראשון בפעוטון החל לסבול מחום של 38.5, שיעולים, נזלת, דלקת עיניים וליחה. בייעוץ רפואי נאמר לנו שהשיעול נשמע כמו סטרידו ויש להתחיל אינהלציה וביחס לחום זה ויראלי ויש להיות סבלניים. כעבור 3 ימים, החום לא עובר (רק עם אקמולי) ומצב דרכי הנשימה רק מחריף. בייעוץ רפואי אחר מתברר שיש לו דלקת אוזניים והתחלנו לתת לו אנטיביוטיקה - מוקסיפן, אוטידין לכאבים והמשכנו עם האינהלציה עם בודיקורט. כעבור שבוע החום נרגע והמצב הכללי השתפר והוא חזר לגן, כעבור יומיים בגן חזר עם חום של 38.7 ויום למחרת פרצה בכל הגוף פריחה. תחילה חשבנו שזו רגישות למוקסיפן אבל הרופאה אמרה שזו לא פריחה אלרגנית, נאמר לנו שהדלקת אוזניים חלפה ושעכשיו החום הוא ויראלי. בינתיים הוא כבר 3 ימים עם פריחה וחום שכבר הגיע גם ל 39.5 ועובר רק עם נורופן. אם אכן זה ויראלי, כמה זמן אמורה להימשך המחלה והפריחה הזו? יכול להיות שהפריחה היא כתוצאה מערבוב של כל התרופות שקיבל? ואם החום ממשיך, האם כדאי לי לפנות לבי"ח, כי אני כבר ממש מיואשת. עוד יצויין כי הילד במצב כללי סביר, לא סמרטוטי, הפריחה לא מגרדת וגם התחילה לבצבץ לו שן ראשונה

שלום, רוב הסיכויים שהפריחה הינה על רקע מחלה וירלית שיש לו.אכן הכניסה לגן הינה קשה ומלווה בהמון תחלואה. ניתן להקל עליכם ע"י טיפול הומיאופתי שמיועד להגביר את המערכת החיסוןנית. אשמח לעזור גם לכם.

מנהל פורום חום אצל תינוקות